Efterlysninger

Efterlysninger

 

Her på siden kan man få lagt sin egen efterlysning ind, og man kan hjælpe andre med at finde svar på deres efterlysninger. For at få en efterlysning på siden eller give et svar til en anden, skal man kontakte arkivet. Kontaktoplysninger findes i menuen under Kontakt. I sin efterlysning bedes man give så detaljerede oplysninger om det man søger som muligt, og man skal samtidig præcisere, hvad det er man søger. Hvis man har billeder med i sin efterlysning, skal de sendes i høj opløsning i god kvalitet. Det vil gøre det nemmere for andre at finde frem til et svar.

Jeg søger oplysning om

 

 

 

Oplysninger søges omkring Christen Peder Rasmussen, født 16. juli 1852 i Fjellerup; se flere informationer i pdf-dokument: Min oldefars endeligt oversigt.

Er der nogen, der ved noget, vil Jørgen Sørensen gerne kontaktes på 20 96 49 79.

 

----------

 

Hej.

 

Jeg har i min søgen efter mine aner fundet et notat, hvor der står "bedstemor i Attrup pr. Ryomgaard". Det er tilsyneladende mine tipoldeforældre Jensine (Sine) Olesen (født Pedersen) (1864-1942, Hadbjerg-Falslev) og Ole Jens Peter Olesen (1866-1930, Øster Velling-Koed). Jeg har vedhæftet et par billeder, men er kun sikker på, at det er det fra verandaen, der med sikkerhed er de omtalte personer. Kan nogen hjælpe med oplysninger omkring det? Billederne kan ses her i albummet Heidi Lyngbak:

efterlysninger.midtdjurslokalarkiv.dk

 

De bedste hilsner

 

Heidi Lyngbak

 

 

 

 

 

Copyright © 2014-2018 midtdjurslokalarkiv.dk